Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Brommas och Spångas gemensamma extralag i serien

18 JAN 2015 15:28
Den 18 januari var det premiärmatcher för Spånga- och Bromma-truppernas gemensamma "extralag" i grupp F04 I i serien. Tre förluster och en vinst blev det.
  • Skapad: 18 JAN 2015 15:28

Söndagen den 18 januari 2015 var det dags för första seriespelsrundan för vårterminen. I grupp F04 I har Bromma och Spånga ställt upp med två gemensamma lag. Syftet är att tjejerna i våra två trupper ska lära känna varandra bättre inför en ev. sammanslagning "om ett par år" samt att vi ska ha spelare nog att kunna nivåindela lagen på match enligt förväntat motstånd. På det sättet hoppas vi att alla tjejer ska få den utveckling de behöver givet deras individuella nivå för tillfället. Tanken är att tjejerna då inte fastnar i invanda positioner eller mönster utan får möjlighet att prova på att spela ett mångsidigt spel.

 

Första matchen mot Bolton var jämn, men slutade slutligen 5-7 till Bolton, som hade ett par riktigt snabba spelare som var svåra att stoppa. 

 

Andra matchen mot Skå var målfattig med två rätt stillastående lag. Matchen slutade i förlust 0-3. 

 

Tredje matchen för dagen var extrainsatt eftersom Rosersberg inte dök upp för sina matcher. Vi fick då möjlighet att spela det lag som var tänkt att möta Rosersberg mot Skuru i stället. Matchen slutade 7-3 med många fina genombrott och riktigt bra 3-3-försvar.

 

I den fjärde och sista matchen för dagen mötte vi Bolton igen med en fjärde spelarsammansättning. Den matchen slutade 3-7. Samma snabba kantsexor i Bolton gjorde det svårt för Spånga.

 

Lagindelningen var kanske inte optimal denna gång, men vi gör ett nytt försök med de två extralagen söndagen den 1 februari. Innan dess spelar Brommas eget lag i grupp H ett par matcher på lördag den 24 januari.

Skribent: Mickel Grönroos

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...

Se all info