Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat från Lidingö 24 januari 2015

24 JAN 2015 15:32
Första seriespelet för F04 Brommas eget lag i grupp F04 H spelades lördagen den 24 januari. En storvinst och en knapp förlust blev resultatet.
  • Skapad: 24 JAN 2015 15:32

Nästan hela laget samlades i Gångsätrahallen på Lidingö för match mot Sollentuna och Kungsängen lördagen den 24 januari. Sollentuna ställde upp ett nybörjarlag som vi tog med 7-0. Mycket stillastående åt båda håll. Våra tjejer vågade liksom inte spela sitt vanliga offensiva spel då motståndet var så pass enkelt.

 

Den andra matchen mot Kungsängen var mer fartfylld. Vi brukar spela rätt jämnt mot dem, men låg under med 0-2 efter bara några minuter. Andra halvlek började dock 3-3-försvaret fungera bra och Kungsängen hade svårt att ta sig fram till sexmeterslinjen. Många tårar blev det av spelare i bägge lagen - bra kontakt med andra ord.

 

Vi provade att växla runt mellan positionerna för att så många som möjligt skulle få öva på offensivt försvar i främre ledet. Det funkade riktigt bra i de sista 16 av matchens 20 minuter. Roligt att se när "poletten trillar ner" hos fler och fler spelare! 


I anfallet hade vi problem med att spela mot Kungsängens 6-0-försvar. Tillbaka till träningen och öva på att rulla boll och skapa lucka alltså.


Mer match blir det söndagen den 1 februari i Smedis tillsammans med systrarna från Spånga.  

Skribent: Mickel Grönroos

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...

Se all info