Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Mio Sonnelid Karlstad
 
Välkommen till Mio Sonnelid Karlstad. Vi är ett Sonnelidsfamiljeägt företag som funnits i över 60 år och grundades 1944. Företaget är ett av de största inom möbelhandeln i Värmland. Vi är ett mångfacetterat möbelhus i två plan. På entréplan hittar du hela Mios breda utbud och på övre plan, som marknadsförs under So.Sonnelids, finner du ett handplockat sortiment där vi samlat möbler och inredningsdetaljer från Skandinaviens främsta tillverkare och designers. Riktiga möbler och att inspirera dig som kund till att förnya ditt hem är två saker vi brinner för. Vi vill vara det stilsäkra och självklara valet för dig och anstränger oss till det yttersta för att hjälpa dig att skapa hem att trivas i. Kom in och låt dig inspireras av vårt stora urval av bra möbler och låt gärna någon av våra duktiga inredare hjälpa dig med omtänksamma idéer.
 
Välkommen in till oss och vi lovar att ge dig bästa service för att finna din drömmöbel!


www.mio.se
This is a mailto link

 
Möller & PartnersM&P
 
Möller & Partners  (etablerad år 2000)  erbjuder fastighetsrelaterade förvaltningstjänster till både nationella och internationella investerare på den svenska fastighetsmarknaden. Verksamheten omfattar följande områden:
 
Förvärv – Identifiering, analys, due diligence samt genomförande av affärer.
Asset Management – Framtagande av en affärsplan och genomförande av strategin i affärsplanen.
Utvecklingsprojekt – Skapande av värde genom fastighetsförädling.
 
Mer information finns på hemsidan www.mollerpartners.se

 

Boulebar

Boulebar är en mötesplats som både är enkel och engagerande. På Boulebar kan du spela boule med proffsiga bouleinstruktörer eller på egen hand. God mat och en fullproppad bar är en självklarhet.

 

Verksamheten finns på tre ställen: Boulebar på Surbrunnsgatan 46, Boulebar (sommartid) i Rålambshovsparken och Prins Bertils Boulehall på Kungliga Djurgården. Mer detaljer och bilder finns på hemsidan www.boulebar.se                 

 

Boulebar-konceptet etablerades 2003. Det drivs i dagsläget i tre lokaler i Stockholm med planer om expansion i övriga landet och Europa. Ägare av konceptet och ansvarig för drift är Scandinavian Boule AB, www.scandboule.se, stationerade i Stockholm.

 

Asken Finans

Asken Finans är ett finansbolag som sedan 2002 köper företagsfakturor. Några av skälen till att bli kund hos Asken Finans är:

 

  • Pengar direkt.
  • Betalningsanmärkningar och låg kreditstatus är inget hinder.
  • Inget krav på att skriva ut en faktura utan det går bra att ringa, maila eller SMS:a in fakturauppgifterna till oss.
  • Man slipper tidskrävande administration med betalningspåminnelser och inkassokrav.
  • Snabb och personlig service.

 

Mer information finns på hemsidan www.askenfinans.se      

 

Silfur Bygg & Montage

Silfur Bygg & Montage är specialiserat på montering och projektering av vikväggar. Företaget erbjuder rådgivning, måttning, montage och anpassning. Företaget reparerar även befintliga vikväggar. Utöver arbetet med vikväggar utförs snickeriarbeten, hyresgästanpassningar mm.

 

Mer information finns på hemsidan www.silfur.se 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:56 Skribent: Ulf Axbrink

Tränare:

Linus Nyberg Larsson

Tel.070-4283522

Mejl: This is a mailto link

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link