Hoppa till sidans innehåll

P00 - USM - Direkt vidare till steg 3

14 OKT 2014 10:14
Pojkar B åkte till USM i Norrköping med lite stukat självförtroende eftersom serie spelet inte hade startat så bra. Men väl i Norrköping var killarna supertaggade och lite nervösa inför att spela SM.
  • Skapad: 14 OKT 2014 10:14

Första matchen mot Hultic startade med 'line up' och upprop av alla spelares namn precis som SM ska vara. Matchen inleddes nervöst men till slut kunde Spånga ta hem segern med 19-15 vilket var skönt. Match nummer två söndag gick mot Strängnäs även det ett okänt lag för oss . Killarna inledde nervöst och efter fem minuter  stod det 3-3 , efter en kort time out fokuserades det ännu mer och vi kunde ta oss segrande ur denna match med 22-6.

 

Efter denna match var vi klara direkt för steg tre med gruppfinal mot duktiga Tyresö. Här pratade vi ihop oss om att ta ner deras starka skyttar vilket vi gjorde bra i matchen. Vi kämpade ända in i mål men fick ser oss besegrade med 13-29.

 

Totalt sett var vi jättenöjda med med vår SM premiär! Nästan alla gjorde mål, hela laget kämpade till max och vi hade förmånen att ha med några av våra duktiga 01:or som bidrog med mycket.

 

Ett par maxade snygga mål fick vi med  som vi alla trodde var omöjliga : dykning från 6 m med lobb in i mål, mål med lindad hand och kanske bäst av allt Edvins fotparade på ett stenhårt Tyresöskott som Henke fångar som en kontringspass och gör mål :-)

Stort tack för härlig helg med ett fantastiskt gäng som bjöd på härlig underhållning.

 

 

Skribent: Johanna Hassbring

Kontakt

Tränare

Johanna

070-739 10 88

Ett

 SHK banner - spela hb med oss (aug 2013) low-res

 

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...