Hoppa till sidans innehåll

HJ: Vinst i jämn match mot Kungsängen.

27 JAN 2014 09:32
Matchen i division 1 mot Kungsängen, blev en mycket jämn och spännande match. Och med fyra raka mål på slutet så blev det vinst!
  • Skapad: 27 JAN 2014 09:32

Efter ett långt speluppehåll, för bägge juniorlagen, så var det äntligen dags för match på söndagskvällen mot Kungsängen i division 1.

Det blev en mycket jämn match, där det aldrig skilde mer än ett par mål under hela matchen, men med Spånga i ledningen mesta tiden. Kungsängen spelade ett mycket bra offensivt försvar, som vi hade svårt att ta oss igenom och när vi gjorde det, så brände vi många klara chanser, eller så räddade deras målvakt avsluten. Det bidrog till att vi inte kunde rycka ifrån till en klarare ledning. I halvtid ledde vi med 11 - 10.

Andra halvlek fortsatte som den första, där det kändes som om vi var det lite bättre laget, men hade svårt att sätta våra chanser. Det var först under de sista minutrarna, som vi kunde avgöra genom att sätta de sista fyra målen och gå fram till vinst med 22 - 19. Skönt. Det är alltid bra att vinna jämna matcher, speciellt när spelet kanske inte stämmer till 100 %. Bra i Spånga var Niklas i målet, med ett par riktigt bra räddningar i slutet på matchen, när det stod och vägde. Även Jocke var bra framåt med 6 mål, varav två av de tre sista målen i matchen. Och Otto tystade Lasse, med att lobba in ett mål på slutet........!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...