Hoppa till sidans innehåll

HJ: Superryck avgjorde mot Tyresö!

04 MAR 2014 08:11
Näst sista matchen i juniorelit-serien blev ännu en seger. Den här gången mot Tyresö med 28 - 20.
  • Skapad: 04 MAR 2014 08:11

Matchen mot Tyresö började med att lagen följdes åt halva första halvlek. Men sen fick vi ordning på försvarspelet. Och som så många gånger förut, ledde det till många kontringsmål och tryck i andra fas och vi gjorde 11 - 0 (!), på de avslutande 15 minutrarna och halvtidsledning med 16 - 7.

Andra halvlek blev sen en ganska avslagen historia, där Spångakillarna kanske inte gick på 100 % i alla lägen, utan kontrollerade matchen fram till slutseger med 28 - 20. Tyresös duktiga målvakter räddade dem från ett större nederlag i den här matchen.

Många plusvarianter fanns det i Spånga. I målet visade Filip bra takter, med många räddningar och bra utkast med mål som följd. André hade flera bra inspel till linjen, men framförallt, så visade han upp sitt mycket goda skytte vid flera tillfällen. Max sliter på linjen och skapar lägen för de andra och drar på sig straffar till oss. Sen gjorde Aston comeback och visade framförallt i första halvlek, vilken bra handbollsspelare han är. Läser spelet flera drag före motståndarna! Kul att han är tillbaka.

Nu har vi bara Tumba kvar innan slutspelet och där har vi revansch att ta, efter en ganska blek premiär i höstas. Men nu har vi blivit många klasser bättre och samspelta, så vi får hoppas på en bra avslutningsmatch.

Uffe

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...