Hoppa till sidans innehåll

HJ: Seger i sista seriematchen mot Tumba.

12 MAR 2014 08:07
Efter en strålande bra säsong i juniorelit, så avslutade Spånga seriespelet med vinst mot Tumba på tisdagskvällen med 24 - 20. Nu väntar så småningom slutspel i april.
  • Skapad: 12 MAR 2014 08:07

Sista seriematchen var en bortamatch kl 21.00 mot Tumba. Sent, men väl värt det!

Redan från början var det trevligt, med bra bemötande från Tumbaledare och härlig stämning som vanligt hos våra grabbar. Det här skulle bli hur kul som helst!

Matchen började ganska jämnt, där lagen följdes åt de första 7-8 minutrarna. Sen gjorde Tumba ett litet ryck och tog ledningen med 7 - 5, då vi tog time-out. Efter det så vände vi på matchen och gjorde 6 - 2 under den sista halvan av första halvlek. Främst var det genom bra skytte från 9-meter, men även bra försvar, där vi hjälptes åt på ett mycket bra sätt.  Halvtidsledningen var 11 - 9.

Andra halvlek fortsatte som den första. Vi spelade ett bra och tätt försvar, där de inte tilläts komma till några enkla avslut och deras avslut från 9-meter var Niclas hela tiden med på och gjorde rakt igenom en mycket bra match! Niclas blir bara bättre och bättre för varje match. Härligt!

Framåt fortsatte vi med att sätta våra lägen från 9-meter. Både Albin och André drog till några riktigt fina skott och borde kanske göra det lite oftare. Jonas, Jocke och Fredrik visade också att de har bra tryck i sina avslut. Vi gör 18 av våra mål från 9-meter idag. Även Otto hade säkra avslut från sin kant. Och riktigt roligt att Aston är tillbaka. Han är nyttig med sitt pådrivande snack och blick för spelet. Med fler träningar i benen, så kommer han vara riktigt nyttig för laget i säsongsavslutningen!

Slutresultatet blev tillslut 24 -20 till Spånga. Därmed har vi gått igenom serien med bara 4 förluster, två mot Skånela och en mot Bolton och Tumba. Mycket bra! Nu får vi hoppas att vi kan hålla igång träningarna fram till slutspelet, första helgen i april.

Tack Tumba för ett mycket bra arrangemang och en trevlig match. Det är alltid lika kul att spela matcher mot er.

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...