Hoppa till sidans innehåll

HJ: Dubbla segrar i Juniorelit !

10 FEB 2014 12:47
Två matcher i juniorelit, mot Huddinge och Bolton, gav två segrar! Nu är vi nära att säkra tredje platsen i divisionen!
  • Skapad: 10 FEB 2014 12:47

Sen bortamatch mot Huddinge på torsdagskvällen. Ett Huddinge som det ofta blir hårda och tuffa matcher mot.

Men den här gången så var vi det starkare laget direkt från avkast. Med Jesper i mål, så ger det en säkerhet som känns ända ut på bänken. Han sätter igång spelet snabbt efter bra räddningar och med ett sådant anfallsvapen som vi har i Danne, så blir det många "lätta" mål. Trots att Huddinge hade full bänk och vi bara en avbytare, så var det Huddinge som tröttnade först och tvingades ta time out ganska tidigt i halvleken med underläge med 5 mål. Första halvlek fortsatte med att vi höll ledningen till pausvilan.

I andra halvlek fortsatte spelet att vara koncentrerat bakåt och full attack framåt och vi gick ifrån till enklar seger med 27 -19! Förutom Jesper i mål, så var Otto riktigt på hugget framåt, med många mål och varierade avslut. Bra!

Sen var det dags för match mot Bolton, hemma i Smedshagshallen på söndagskvällen. Bolton som bara hade en förlust med sig i serien och som vi förlorade med ca 40 mål mot före jul (då kom vi med 98:or i och för sig...) och som vi inte har slagit på många många år.

Matchen började helt jämt, men med Spånga i en lite ledning större delen av halvleken. På slutet gick Bolton till pausledning med 13 -11.

I andra halvlek så kom vi ikapp ganska tidigt och det var helt jämnt ända fram till slutminutrarna, då vi gjorde ett par mål på raken och vann med 25 - 23! Vilken skön seger! Och det trots att det kändes som om vi inte gjorde en jättebra match, kanske med tanke på att det här var tredje matchen för många av spelarna på 4 dagar! 

I mål gjorde Nicklas många bra räddningar redan från start och han höll en hög nivå matchen igenom! Framåt gjorde Jonas 9 mål, varav fyra på raken i början på andra halvlek, då matchen vände över lite till vår fördel. Även Otto fortsatte sätta sina lägen på kanten med rejäla avslut!

En härlig avslutning på helgen, som har gett 2 segrar i juniorserien och en i seniorserien med i stort sett samma uppställning!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...