Hoppa till sidans innehåll

HJ: Dubbla matcher mot Skånela.

08 JAN 2014 16:25
Bägge juniorlagen mötte Skånela i Märsta i tisdags. Förlust i elitdivisionen men seger i div 1!
  • Skapad: 08 JAN 2014 16:25

Först ut för året var elitlaget mot Skånelas juniorer, som väl inte kom med sitt allra bästa lag. Matchen gick lite i vågor och kom inte upp i samma klass som matchen mot dem före jul. Vi kom i underläge ganska tidigt i första halvlek, men kom närmare i paus, då ställningen var 12 - 10 till Skånela. I första halvlek var Fredrik riktigt bra och hade klart övertag på sin försvarare. I andra bytte de försvar på honom och då fick han inte samma utdelning. Även Danne var säker från sin kant och i sina kontringar, där "alla" försvar har svårt att hinna med.

Andra halvlek fortsatte med lite svajigt spel, där vi brände alldeles för många klara målchanser och Skånela gick ifrån och vann med 27 - 20. 

Sen var det dags för div-1 laget att spela. Efter div återbud så tillkom bara 3 spelare till de som hade spelat matchen innan. Skånela ställde upp med nästan bara 97:or och Spånga ställde Fredrik (!) i mål. Han gjorde flera räddningar som påminde om riktiga målvaktsräddningar.....

Efter en lite ofokuserad start, där Skånela ledde, tog vi oss samman i både försvar och anfall och ledde i paus med 12 -9, vilket i andra halvlek rann i väg till en klar seger med 31 - 17. Jonas fick chans att skjuta mot lite sämre motstånd och kom upp i 6 mål. Även Erik utnyttjade sin storlek bra och via både bra skytte och genombrott, så gjorde han 4 mål. Jocke och Albin visade bra snabbhet och genombrott och kom upp i 4 mål vardera.  En annan plusvariant var Jesper, som spelade kant och både knorrade och lobbade in 3 mål totalt. Stort jubel från bänken!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...