Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Blixter Nöjd lagledare!

HA: Vilken härlig present, vinst mot Sannadal!

16 NOV 2015 13:29
Söndagens match för herrarna mot Sannadal, blev en riktig urladdning i första halvlek, då matchen avgjordes. Det blev en fin present till lagledaren på födelsedagen!
  • Skapad: 16 NOV 2015 13:29

Matcherna mot Sannadal, har de senaste säsongerna varit hur jämna som helst och vi har haft  riktigt svårt att ta poäng mot dem. Så därför var det med viss bävan vi tog oss an dem i söndagens match.

Men om det var de nya snygga uppvärmningströjorna, eller om det var för att ge undertecknad en fin födelsedag, som gjorde att de presterade en första halvlek som var den bästa för säsongen, vet man inte.

Efter en lite trevande start, så var de avslutande 25 minuterna 100 %-iga från hela laget. Det var ett fokuserat och samlat försvar, som ledde till snabba kontringar och avslut. Och i det uppställda spelet, så var det variation och hot på alla positioner.

 Vi gick från lika efter 5 minuter tilll ledning med 22 - 10 i paus!

Andra halvlek blev av förklarliga skäl mest en transportsträcka till slutsignalen och seger med 33 - 21. Det är svårt att behållas fokus, när man känner att segern är klar och man är klart bättre på alla positioner, vilket var fallet i den här matchen.

Linus gjorde som vanligt nu på slutet, en väldigt bra match med många räddningar och ett snabbt igångsättande av spelet. På slutet kom Jesper in och gjorde även han en bra match. Härligt med två så pass bra målvakter i truppen!

Fredrik L hade stundtals en "tidig julafton" och gjorde mål nästan när han ville och kom upp i 9 mål och fick pris till bästa hemmaspelare. Även Pontus U (6 mål) och Otto (5 mål) var bra framåt. Jocke visade lite av den form han hade i början på säsongen och var pigg i benen och gjorde 4 mål. Och försvarsmässigt gör Micke en kanonmatch, där han ensam blockerade många avslut, nästan på "volleybollmanér"!

Riktigt skönt att vi "studsade" tillbaka direkt efter förra helgens lite snöpliga förlust mot Skogås. Men med de resultaten som blev nu i helgen, så är vi ikapp Skogås poängmässigt igen. Men det är hur jämt som helst i toppen, med fem lag inom 2 poängs avstånd. Så varje poäng och kanske till och med, varje mål, kan komma att bli oerhört viktiga i slutändan.

Närmast en ny svår match, borta mot Notlob på lördag, som är ett av lagen som vi har bakom oss.

 Därefter har vi hemmamatch lördag 28/11 , då vi planerar att ha "lite extra" i hallen i samband med dam- och herrmatcherna. Mer om det snart på hemsidan! 

 

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...