Hoppa till sidans innehåll

HA: Trist slut på en i övrigt mycket bra säsong.

24 MAR 2014 09:14
Sista seriematchen för säsongen var mot Sannadal, hemma i Smedshagshallen. Det blev en tveksam och krampaktig insats av grabbarna, vilket tillslut gav oavgjort, 23 - 23.
  • Skapad: 24 MAR 2014 09:14

Sista matchen för säsongen, mot Sannadal, som är ett bättre lag än tabellen visar. Men självklart ska vi spela bättre än vad vi gjorde i den här matchen, men vår "orutin" gör att vi har svårt mot den här typen av lag.

Matchen började annars bra, med ett fokuserat försvarspel och bra tryck i anfallen. Vi tar en ledning 3-4 mål i första halvlek, som blev halvtidsledning med 14 - 12. Vi hade väldigt svårt att få till några mål från 9-meter, mycket beroende på bra målvaktsspel av Sannadals målvakt.

Andra halvlek blev väldigt "svängig", där lagen gjorde 3-4 mål i rad och följdes åt halvleken igenom. Med 45 sek kvar av matchen fick vi en straff, där Jocke höll nerverna i styr och gör 23- 22. Med 20 sek kvar tar Sannadal time-out och tyvärr så lyckas de efter den kvittera till 23- 23 i slutsekunden.

Det här var en typisk match där det blåste mycket motvind för Spånga.Vi hade många stolpe ut och missade lägen. Och jag brukar inte klaga på domarna, men den här gången kan jag inte låta bli. När de efter matchen sins emellan säger "att med tanke på den nivå vi la vår bedömning så gick det ju bra", så kan man ju undra. De dömde ju inte alls! De missade flera klara utvisningar (ett rött kort) och många straffar. Deras nivå var på botten och tyvärr så var det vi i Spånga som drabbades mest. Trist att konstatera, men skönt att vi i alla fall inte förlorade.

Plustecken från matchen går till Niclas första halvlek, där han gjorde flera bra räddningar. I andra stog Jesper och det märks att han ligger i det militära och inte har tränat så mycket på sistone, han har svårt med timingen. Även Jocke var riktigt bra, med 6 mål och ett piggt spel.I övrigt så kan många mycket bättre, framförallt att våga ta lägena och inte bara passa vidare, eller göra chansartade inspel.

Avslutningsvis några ord till förbundet: premiera Spånga för den satsning vi gör, med egna unga spelare och ge oss en plats till Div 3 till nästa säsong! Det är vi mer än väl värda!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...