Hoppa till sidans innehåll

HA: Toppgear mot Sportsgear!

03 FEB 2014 09:27
Ännu en klar seger för herrarna. Denna gång mot Sportsgear, hemma i Smedshagshallen. Segerresultatet blev 41 - 27 och fortsatt andra plats i serien!
  • Skapad: 03 FEB 2014 09:27

Lördagens hemmamatch mot Sportsgear blev en klar seger för Spånga. Efter en ganska trevande inledning, där vi kanske invaggades i en känsla att det skulle ordna sig "enkelt" eftersom de kom till match med bara 6 spelare, så tog vi över mer och mer ju längre matchen gick. I halvtid ledde vi med 17 - 14 och slutresultatet blev hela 41 - 27. Framåt var det helt OK, även om vi fortsätter att missa alldeles för många klara chanser. Vi borde/kunde ha gjort 10 mål till. Bakåt var vi för en gång skull alldeles för passiva och tillät Sportsgear att skjuta ostört för många gånger. Men det blir kanske så, när en viss säkerhet över hur det ska gå smyger sig in. Då är det svårt att vara "på tårna" hela tiden. Men vi borde ha hållit målen bakåt nere lite mer tycker jag. Men det är en styrka att vinna även sådana här matcher relativt enkelt.

I mål fick vi se Älgen, som var riktigt taggad (!) med många bra räddningar. I andra halvlek stod Niklas och gjorde även han bra ifrån sig. Framåt lyckades Stefan, Otto och Fredrik bäst, med 7 mål var.

I nästa omgång har vi Åkerberga borta.

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...