Hoppa till sidans innehåll

HA: Seger i returmötet mot Hellas.

12 JAN 2015 12:29
Matchen i omstarten för årets seriespel mot Hellas, blev en ganska "seg" match, men där Spånga tillslut vann en ganska klar seger med 23 - 18.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2015 12:47

Första matchen efter jul- och nyårshelgerna var mot Hellas, som vi vann  stort mot före jul.

Den här matchen blev mycket jämnare och lagen följdes åt till slutminutrarna av första halvlek, då vi drog ifrån till ledning med 12 - 9 i paus. Det var en ganska tempofattig halvlek och där vi missade på tok för många "klara" avslut.

Andra halvlek såg ungefär ut som första, vi fortsätter missa bra lägen, framför allt från kanterna den här gången, men fick till ett lite bättre försvar mot deras V9, som gjorde lite för många och "enkla" mål i första. Vi drygade ut ledningen till seger med 23 - 18, vilket borde ha varit 10 mål fler om vi haft bättre fokus i avsluten. Bakåt helt OK med bara 18 mål.

I den här matchen så var det flera som inte kom upp i normal klass och som kan bättre. Stefan fortsätter att vara säker i sina avslut och Fredrik kom igång med ett bra skytte i andra halvlek. Bägge gjorde 6 mål var. Även Max var bra i sitt försvarsspel i framför allt andra halvlek.

Nu får vi komma igång med bra träningar, för kommande match är mot Salem, som vi förlorade mot i december och det är en match som vi måste vinna om vi ska fortsätta att vara med i toppen av serien. Sen kommer det avgörande matcher på löpande band, så det gäller att vi hittar tillbaka till det spel vi hade i början på serien.

Kom igen Spånga!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...