Hoppa till sidans innehåll

HA: Säker seger mot Åkersberga efter säsongens bästa match.

10 FEB 2014 12:16
Bortamatch mot Åkersberga, som ligger i slutet på tabellen och som var en match som vi bara ska vinna. Och visst gjorde vi det, efter en rakt igenom kanoninsats av hela laget. Seger med 36 - 16!
  • Skapad: 10 FEB 2014 12:16

Förra matchen mot Åkerberga var en väldigt jämn match, där vi först i slutet på matchen drog ifrån och vann med 5 mål, så därför var man lite undrande hur det skulle gå nu.

Men redan från första minut, så visade grabbarna en härlig inställning och fullkomligt blåste Åkerberga av plan! Det var ett heltaggat försvarsspel, där de inte tillät hemmalaget att komma igång med några kombinationer, utan var på dem och störde dem hela tiden. Deras avslut blev därefter och Jesper kunde sätta kontringspass på Danne, gång efter annan och vi gick ifrån till en klar ledning. Men de nöjde sig inte med det, vilket har varit ett "problem" i tidigare matcher, utan Spånga fortsatte med sitt fina försvarsspel, och hade en variation och tålamod i anfallen, som Åkerberga inte var i närheten av.

I halvtid ledde vi med 17 - 8 och andra halvlek fortsatte precis lika bra som den första. Vi fortsatte springa och trycka i anfallen och slutresultatet blev hela 36 - 16. Förmodligen säsongens bästa match sett över hela matchtiden, inte en svacka i spelet på 60 min.'

I mål gjorde Jesper många bra räddningar och kunde sätta igång spelet snabbt med kanonutkast, på i första hand Danne som gjorde 9 mål. Försvaret jobbade ihop på ett föredömligt sätt med André och Jonas som starka 3:or.

Framåt gjorde (som vanligt) alla mål och bidrog till storsegern. Förutom Danne så gjorde även Fredrik 9 mål, men även Jonas (4 mål) som spelade linje och Jocke (5 mål) var duktiga.

Men vilken laginsats grabbar! Nu håller vi i det här spelet och hoppas att vi får tillbaka några av alla de som är sjuka/skadade till kommande vecka, så att vi kan få till bra träningar också! 

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...