Hoppa till sidans innehåll

HA: Lite nytt från säsongsuppstarten för herrarna!

15 SEP 2015 16:07
Nu har seniorerna varit igång i ca 4 veckor och seriestarten närmar sig.
  • Skapad: 15 SEP 2015 16:07

Helgen 5-6/9 drog herrlaget, tillsammans med dryga 300 ungdomsspelare och ett femtiotal ledare, till Enköping för klubbens årliga föreningsläger.

På programmet stod två träningspass på lördagen och ett på söndag förmiddag samt en träningsmatch på eftermiddagen mot Enköpings division 3-lag.

Tyvärr så fick vi några sena återbud, på grund av sjukdomar, vilket gjorde att vi bara blev tio utespelare och tre målvakter.

Oskar lät sig inte nedslås av detta, utan såg till att samtliga träningar genomfördes med hög koncentration och i högt tempo.

Som tur var, så fanns nästan alla våra nyförv på plats, annars så hade vi kanske fått slå ihop truppen med juniorerna, som också fanns på plats, med nästan full styrka, 17-18 spelare.

Det är skönt att konstatera, att de nya spelarana redan har kommit in i det "gamla" gänget på ett bra sätt. Pontus Unroth, Johan Erriksson-Viklund och Sebastian Nechifor, visar med all tydlighet att de kommer bli en stor tillgång till laget under den här säsongen.

Träningsmatchen mot Enköping, vann Spånga mycket övertygande med 33 - 17, trots tre hårda pass och över fyra timmars träning i benen. Inte minst imponerade man med bra försvars- och målvaktsspel, vilket inte är det lättaste när man är lite sliten.

Nu hoppas vi att alla blir friska och krya, så att vi får ihop de sista bitarna i puzzlet innan seriestart som är om en dryg vecka.

Mer om det, kommer inom den närmaste tiden.

Robban S

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...