Hoppa till sidans innehåll

HA: Gott, nytt år, ny seger!

06 JAN 2014 10:22
Tidig säsongspremiär för herrarna som i söndags mötte Bitter. De sista 50 minuterna slutade 20 - 20. Vilken tur att vi de första 10 min gjorde 7 - 0 mot dem!
  • Uppdaterad: 07 JAN 2014 08:59

Efter jul- och nyårshelgerna, där vi har tränat på bra, så var det dags för retur mot Bitter i Engelbrektshallen. Första match innan jul vann vi med 3 mål.

Förhoppningsvis var det den fina träningen vi har haft under uppehållet, som direkt visade sig i matchupptakten, för vi sprang ifrån till en 7 - 0 ledning efter 10 minuter! Det var ett perfekt försvarspel från i första hand vårt mittförsvar, André och Jonas, som möjlig gjorde för Danne att kontra in flera sköna mål. Även framåt var Jonas på bästa humör och kom upp i 9 mål totalt. Danne gjorde 8 mål, varav 6 i första. Även Markus visar fortsatt bra form och gjorde 3 mål och ett härligt inspel från kanten till Max på linjen. Handbollsgodis! Efter den mycket starka inledningen, blev matchen mycket jämnare, men Bitter kom aldrig närmare än 4 mål. Slutresultatet blev 27 - 20 till Spånga.

Bra start på vårsäsongen, där vi nu är 4 poäng före både Tyresö och Gauthiod, som kanske blir de som vi måste ha efter oss i sluttabellen för att ha en chans att komma tvåa och hoppas på avancemang. Notlob ser starka ut och kommer nog inte tappa så många poäng. Men hoppet finns. Kör på!

 

Kolla bilderna på Peter Blixters picasasajt.

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...