Hoppa till sidans innehåll

HA: Gauthiod blev en riktigt seg nöt att knäcka.

03 MAR 2014 08:23
Söndagens match, borta mot Gauthiod, blev en onödigt jämn match, där det dröjde en bit in i andra halvlek innan vi kunde gå ifrån till seger med 38 - 31.
  • Uppdaterad: 03 MAR 2014 11:09

Matchen mot Gauthiod började riktigt illa för Spånga. De tog tidigt en klar en ledning med 7 - 2, efter passivt försvarspel och dålig koncentration i anfallsspelet. Efter en tidig time-out, blev det sakta bättre och i slutet på halvleken gick vi upp till ledning för första gången med 16 - 15. Vändningen berodde mycket på att vi punktade bort deras duktiga och rutinerade mittnia, som styrde och ställde lite som han ville i början.

Andra halvlek blev bättre och vi gick ifrån till en ledning med 5-6 mål ganska tidigt. Men det var fortfarande ganska "försiktigt" försvarspel, där vi inte alls fick till det, 31 insläppta mål var 10 för många.... Därmed fick vi inte heller så många målvaktsräddningar och inget tryck i anfallet.

Men det viktiga var att vi vann och därmed säkrade minst en andra plats i serien. Nu har vi Notlob att möta på torsdag och då måste vi upp i intensitet ordentligt. Men det kommer att bli en helt annan match som säkert kommer att passa oss bättre. Vi har svårt mot lag som drar ner på tempot och som skickligt utnyttjar att vi faller in i ett mer stillastående spel, "gubbhandboll" som Lasse kallar det!

Full fart framåt!

Uffe

 

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...