Hoppa till sidans innehåll

HA: Förlust mot Skogås, men fortsatt topplacering i serien!

28 JAN 2015 08:30
Den mycket svåra bortamatchen mot Skogås, blev spelmässigt en bra match, men ändå förlust med 24 - 33.
  • Skapad: 28 JAN 2015 08:30

Så var det dags för den första "avgörande" matchen, då vi nu kommer in i en serie av matcher mot de andra topplagen i serien. Under de närmaste veckorna kommer mycket av slutplaceringarna att avgöras.

Först ut var mötet mot Skogås, som vi vann mot i höstas (27-25) och som har blandat lite i sina resultat under säsongen. Lite beroende på vad de har ställt för lag på plan.

Till den här matchen hade de fått ihop det riktigt bra, de var väldigt starka på niometer, med ett snabbt och rörligt anfallsspel och bra skytte. Vi hängde med mycket bra under hela första halvlek och i paus ledde Skogås med 15 - 13.

I andra halvlek kom vi ikapp till 17 lika, men sen tog orken slut och Skogås gick ifrån och vann med klara 33 - 24. Vi blev aldrig riktigt farliga på alla positioner, utan fick förlita oss på Jonas och Andrés skytte (9 resp 5 mål) i alltför stor grad. Vi hittade inte in till våra linjespelare och kantavsluten kändes det som om deras målvakt hade bra koll på, även om Jocke och Otto gjorde 3 var. Även Charbel kom in och spelade bra och är nyttig med sin rutin.

Men det var mycket som var bra i matchen. Det var bra intensitet och vilja i laget, som vi tar med oss till kommande matcher. Nu möter vi på MP, som leder serien, på lördag. Och i och med att de förlorade också, så är det oförändrat mellan oss, men lagen bakom oss kom närmare. Så nu är det 4-5 lag som slåss om topp-platserna. Spännande!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...