Hoppa till sidans innehåll

HA: En bra halvlek räckte inte i "måste-matchen" mot Huddinge!

02 MAR 2015 12:51
Efter en väldigt bra första halvlek, så föll vi ihop mot Huddinge och förlorade med 16-25 och därmed så är chanserna att avancera helt borta.
  • Skapad: 02 MAR 2015 12:51

Ännu en  "måste-match" stod på programmet med bortamatch mot Huddinge. 

Det var ett heltänt Spångalag som kom till spel och den första halvleken var mycket bra, framför allt försvarsmässigt. Bägge lagen var kanske tagna av matchens betydelse och slarvade lite i anfallen samtidigt som bägge lagens målvakter var väldigt duktiga. I halvtid ledde Spånga med 9-8 och det såg ut att bli en spännande andra halvlek.

Men Huddinge ändrade på sitt försvarspel och vi hade svårt att komma igenom deras offensiva försvar och fastnade hela tiden och fick inget flyt i attackerna. Samtidigt så hade Huddinge betydligt bättre satsningar och fick även en hel del kontringsmål och målen rann iväg och de vann fullt rättvist med hela 25 - 16.

Linus gör en mycket bra första halvlek, med många bra räddningar och utkast. I andra fick han sämre hjälp av uteförsvaret och var inte lika lyckosam. Bakåt gör vi en bra första halvlek, men blir lite för passiva i andra. Framåt gör Jonas 5 mål och Markus gör 3 mål i andra halvlek och blir utsedd till bästa Spångaspelare. Mycket välförtjänt.

Nu har vi två avslutande matcher kvar mot Sannadal och Tumba på hemmaplan och förhopningvis så kan vi avsluta med segrar, som ger en bra slutplacering och ladda om till nästa säsong med bra känsla. 

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...