Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Blixter Matchens lirare

HA: Dubbla segrar i trevligt hemma-arrangemang!

30 NOV 2015 13:07
Det blev segrar för både herrarna och damerna i lördagens hemma-arrangemang. Och många kom för att heja fram våra lag!
  • Skapad: 30 NOV 2015 13:07

Eftersom både herrarna och damerna hade hemmamatcher efter varandra i Smedshagshallen, så hade vi satsat lite extra på arrangemanget. Det fanns spelprogram till herrmatchen, pris till bästa spelare i lagen, tävling i halvtidspauserna och gratis korv och dricka till Spångasupportrarna som kom i matchkläder eller overall! Och det blev väldigt lyckat. Lite mer folk på läktaren än vanligt och segrar för både herr- och damlaget!

Herrarna var först ut med match mot HK Stockholm. Efter en katastrofal start på matchen, som egentligen höll i sig hela första halvlek (18-18 i paus), så blev det lite bättre i andra, då vi gick ifrån till en klar seger med 42 - 31.

Det tidigare så stabila och aktiva försvarsspelet lyste med sin frånvaro totalt i den här matchen och HK Stockholm tilläts att göra alldeles för många enkla mål då vi bara stod och tittade på. De hade en spelare som gjorde 18 mål, många av dem utan någon som helst markering. 

I Spånga så var det väl egentligen bara Stefan som kom upp i någon slags nivå, inte bara för sina 13 mål, utan även för att han försökte få igång övriga spelare. Han blev också helt riktigt utsedd till bästa Spånga spelare och fick en korvlåda från Specialchark. Målmässigt bra i övrigt var Otto (7 mål), Jocke (6 mål) och Erik, som gjorde comeback i Spångatröjan efter några säsonger i Kungsängen (5 mål).

Vi får hoppas att det här bara var ett undantag, beroende på flera olika anledningar kanske och att vi kan komma tillbaka i "normal" inställning till nästa match mot HUFF, som är en riktigt viktig match att få med oss ett bra resultat ifrån. 

Ella L

Efter herrarna så spelade damerna match i sin serie mot Westermalm. Bägge lagen ligger långt ner i serien och därför var det så viktigt med seger, vilket det blev med 24 - 17. Pris till bästa Spångaspelare utsågs Ella Lindvall.

Det här dubbelarrangemanget föll ganska väl ut och vi tackar våra sponsorer Caravania Service, Robtech och Specialchark för att vi kunde genomföra det och bjuda på korv och dricka till våra unga supportar. Vi kommer att upprepa det senare i höst. Då hoppas vi ännu fler i publiken!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...