Hoppa till sidans innehåll

HA: Bra inramning, gav seger mot Nacka!

11 MAR 2014 08:12
Bra uppslutning på läktaren i hallen, när Spångas herrar spelade mot Nacka. Inspirerade av det, så blev det en enkel seger med 31 - 17.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2014 08:34

Spångas herrar hade ett bra stöd av några av klubbens många ungdomslag vid lördagens match i Smedshagshallen mot Nacka. Och en utmärkt speaker, i form av vår Sportchef! Kul!

Matchen började ganska jämnt och lagen följdes åt till 4-4. Sen fick vi ordning på framför allt försvarsspelet, vilket som så många gånger förr, ger oss många enkla mål framåt. Matchens store lirare var Danne, som kom upp i 10 mål totalt! Hans snabbhet på V6 är det ingen annan i i serien som har. I halvtid ledde vi med 12 - 8, vilket borde ha varit lite större om vi satt våra 100 %-iga målchanser.

Det blev bättre på den fronten i andra halvlek och vi gick ifrån till en ledning på 10 mål ganska direkt. Jesper började få tag på bollarna och satte igång spelet snabbt. Det märks att han ligger i det militära, för det behövs en halvlek för att han ska komma igång.....

Tillslut vann vi med klara 31 - 17 och förutom Dannes målskörd, så gjorde alla i laget mål. Kul att även våra högerkanter, Otto och Markus, hittade målet igen, efter några matcher med lite sämre utdelning. Viktigt att vi är "farliga" från bägge kanterna. Filip kom in i mål de sista 15 minutrarna och gjorde det riktigt bra, med många fina räddningar och bra utkast!

Nu har vi bara en match kvar i serien och det är hemmamatch mot Sanndal, lördag 22/3. Vi hoppas att vi stöd från våra ungdomslag då också! För vi vill verkligen avsluta serien på bästa sätt, med en avslutande vinst!

Heja Spånga!

Skribent: Ulf Carnestedt
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Tränare:

Lagledare:

Uffe Carnestedt

070 - 415 66 06

This is a mailto link

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...