Hoppa till sidans innehåll

USM FB

20 OKT 2014 20:39
I helgen var vi på SM i Lindesberg, vi åkte iväg med 4 st 00 tjejer och 7 st 01 tjejer. Vi bodde på Stadshotellet och åt mat i deras fina handbollshall, mottagandet från Lindesberg var verkligen toppen!

  • Skapad: 20 OKT 2014 20:39

Första matchen spelades mot Lindesberg där slutsiffrorna blev 13-6, vi ledde från start till mål och det kändes aldrig som vi skulle kunna förlora men Lindesberg kämpade på bra men vi var klart det starkaste laget. Denna match var vi extra nöjda med målvaktspelet och försvarsspelet.


Match nr 2 spelades på söndags förmiddagen mot Polisen där vi från start visade att vi var det bättre laget, slutsiffrorna blev 33-10. Det var en match där vi verkligen fick igång vårt kontringsspel på bästa möjliga vis, en stor eloge till Polisen tjejerna som aldrig gav upp och visade glädje vid varje mål som dom gjorde. I denna match fick alla göra mål vilket är extra roligt. Sista matchen för dagen var mot starka Silwing/Troja, vi fick ingen bra start men kom upp i nivå efter en stund och då visade vi vilket bra lag vi är. Vi fick bra träff på dom bakåt samtidigt som vi lyckades luckra upp deras extremt höga försvar vid flertalet tillfällen, vi förlorade mot ett duktigt lag men vi var väldigt nöjda med vår prestation. Vi slutade 2a i gruppen och är nu vidare till steg 3, vi ser med spänning fram emot lottningen för steg 3 som går av stapeln i januari.

image1

Skribent: Kicki

Kontakt

Lagledare

Petra Talamo

070-168 28 63

Huvudtränare

Robin Karlsson

070-944 48 53

Målvaktstränare

Christina ”Kicki” Sjöberg

Assisterande tränare

Sofie Hansson

Anders Olofsson

Nicke Edberg

Thomas Häggström

Hemsidan

Lennart Byström

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...