Hoppa till sidans innehåll

Spökbollen med Fair Play-pris och skräckslagna tjejer!

19 NOV 2016 17:19
Under allhelgonahelgen spelade vi med stor trupp och två lag i Spökbollen, en turnering med ett härligt välkomnande arrangemang och bra spelschema.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2016 17:38

Alla lag garanterades minst sju matcher. Cupen, som spelas i fina hallar, har vuxit och lyckades år i dra till sig lag från flera orter, många långt ifrån Stockholm. Totalt 24 lag deltog och för vår del blev det nästan uteslutande jämna och tuffa matcher, precis som hela tanken är med den här turneringen. Vårt ena lag tog sig till motsvarande A-slutspel där det blev både vinster och förluster i en jämn slutspelsgrupp. Vårt andra lag tog sig hela vägen till "lilla finalen" (motsvarande B-final) där det blev förlust med två mål mot duktiga Göksten. Vi hann även med en fantastisk lagfest (tema Halloween!) arrangerad av hela Majas familj där nog alla som var med på spökpromenaden blev rädda på riktigt!

Stort tack till våra vänner AIK F03 för att ni anordnar en så supertrevlig och bra turnering! Att vi inte heller i år räckte till i utklädningstävlingen är inget att säga om, RP Linköping har helt enkelt för bra ledare i den genren!

För vår del avslutades helgen på allra bästa sätt då vi - mycket hedrade och stolta - fick ta emot turneringens Fair Play-pris!

Epost: Adressen Gömd

Kontakta F03

Tomas Bylund

This is a mailto link

070-551 37 44

Anders Hirsch

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...