Hoppa till sidans innehåll
Seriespelets slut

Seriespelet avslutades på hemmaplan 21 mars

24 MAR 2015 12:12
Spångas flickor -03 har deltagit i seriespel den här säsongen med ett lag i varje nivå, dvs. ett lag i nivå 1, ett lag i nivå 2 och ett lag i nivå 3. Det har blivit mängder med matcher.
  • Skapad: 24 MAR 2015 12:12

Detta har utan tvekan bidragit starkt till att tjejerna har gått framåt i sin handbollsutveckling under säsongen. Vi har gott om spelare i truppen vilket känns jätteroligt och extra kul att vi alltid har flera valmöjligheter på målvaktssidan. Statistiken visar att vi är väldigt farliga i anfall – totalt 718 mål gjorda i seriespelet!

Resultatmässigt har det gått riktigt bra. Det blev två mittenplaceringar i tabellerna för våra lag i nivåerna 2 och 3. Motståndet har varierat mycket i dessa serier men även mot de starkare lagen har vi stått upp bra och vårt 3-3-försvarsspel har utvecklats positivt under säsongen.

För laget i nivå 1 var läget inför sista omgången på hemmaplan i Smedshagshallen att tre poäng på de två sista matcherna skulle räcka till serieseger. Efter vinst och två poäng mot AIK stod Huddinges duktiga tjejer för motståndet i sista matchen. Det blev en ”nagelbitare” där lagen följdes åt hela vägen och när domaren blåste av matchen vid full tid visade resultattavlan 8-8. Serieseger för Spånga HK!

Stort TACK till alla tjejer för era kämpainsatser i våra tre lag under säsongens seriespel. Ni har en positiv energi i allt ni gör och en härlig sammanhållning i hela
truppen!

Stort TACK till Klara för all den tid och det fantastiska arbete som du lägger ned för att våra tjejer ska bli ännu bättre handbollsspelare!

Och sist men inte minst – TACK till alla föräldrar som på olika sätt hjälper till, stöttar och hejar på Spånga HK flickor -03!

Kontakta F03

Tomas Bylund

This is a mailto link

070-551 37 44

Anders Hirsch

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...