Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tomas Bylund Segerjubel i Finspång

Aluceum Cup i Finspång

07 JAN 2014 18:32


Under Trettonhelgen 2014 åkte vi till Finspång och deltog i Aluceum Cup, lagets första sova-över-cup. Det blev en supersuccé!

  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:49

Det var 20 av våra tjejer som åkte med så F03 hade två lag anmälda, vit och blå. Det blå laget vann alla sina matcher i gruppspelet övertygande och kom etta i sin grupp. Det vita laget vann tre av gruppspelsmatcherna men fick en snöplig uddamålsförlust mot ett välspelande IFK Nyköping vilket gjorde oss till grupptvåor. Målskillnaden 49-9 och 46-20 visar på att vi var väl värda att vara i A-slutspel med båda lagen.  

 

Efter seger i kvartsfinal var båda lagen i A-semifinal och där ställdes oturligt våra båda lag mot varandra. Det blev en jämn och stenhård match där alla verkligen ville vinna. Oavgjort hade varit rättvist men i en cup så måste något lag vinna och det gjorde till slut det vita laget med 11-10.  I finalen väntade återigen IFK Nyköping, efter inspring till rökmaskin och musik följde line-up av två superladdade lag. Vi skulle ta revanch och denna gång var det, kanske tack vare det fantastiska publikstödet från alla våra andra Spångalag på läktaren, Spånga HK som vann! 11-8 blev resultatet. Glädjen var enorm och nu kände sig hela Spångagänget som vinnare när ytterligare en pokal kunde tas hem av F03. Handboll är en lagsport men den här gången vill vi ändå lyfta fram Alva och Maja, som aldrig tidigare stått i mål på match och gjorde det helt fantastiskt bra.


Alla är mycket nöjda men lite trötta efter tre härliga och intensiva dagar med matcher, äventyrsbad, disco, bowling och övernattning i skolsal med andra Spångalag. Tack till arrangörerna av Aluceum Cup, till alla härliga handbollstjejer och föräldrarna som hjälpte till.

Kontakta F03

Tomas Bylund

This is a mailto link

070-551 37 44

Anders Hirsch

Föreningskontakt

Kansli

0703 - 790 710

This is a mailto link

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

 

 

 

Partners

 

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

 


Rökfri Ungdom

 

Sociala medier

 

Ett

Postadress:
Spånga HK - Handboll
Box 5036
16510 Hässelby

Besöksadress:
Smedshagshallen, Smedshagsvägen 1
16510 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansliet@spangahandb...