Vår verksamhet

Idag bedriver Spånga Handboll ungdomsverksamhet fr o m 6 års ålder i alla åldersklasser för såväl flickor som pojkar. Sedan 2002 bedrivs också Handbollsskolan som är en bra inkörsport för barn/ungdom som vill prova på handboll och bekanta sig med Spånga Handboll som förening.

Vi har även seniorverksamhet på damsidan med ett representationslag i Division 3 och ett oldgirls-lag (ett s.k.Trim-lag). På herrseniorsidan är vi representerade i Division 4 samt har ett reservlag.

Föreningen har över 600 aktiva spelare och har sitt huvudsakliga upptagningsomrade i norra och västra Stockholm och är den enda verksamma handbollsföreningen inom upptagningsområdet. Föreningen har tillsammans med våra duktiga och engagerade ledare satt som långsiktig målsättning att öka antalet barn och ungdomar i vår verksamhet  Som en del i att utveckla handbollen i denna del av Stockholm Stad vi vill också verka för att ungdomar i vårt område får en meningsfull och utvecklande fritidsverksamhet. Många föräldrar stödjer oss i detta och vill att deras barn skall finnas i vår verksamhet just av det skälet. I den verksamhet som vi bedriver är att vinna inte det mest väsentliga utan att trivas och utvecklas som individ och kollektiv.

Uppdaterad: 29 JAN 2021 12:36

Föreningskontakt

Kansli

På gång

Banner-Hbs-lös_mer_föran

Klicka på intersport-loggan för att registrera Dig,

klubben får avkastning utan att det drabbar den enskilde.

Rökfri Ungdom

Ett